Er zijn verschillende manieren om SBH Nederland te sponsoren:

Advertenties en banners

Wil je adverteren in ons magazine Vieren! of je banner op onze website of in de digitale nieuwsbrief plaatsen? Daarmee sponsor je de informatievoorziening aan onze leden. Dat zijn niet alleen mensen met SBH, maar ook hun directe omgeving én professionals in de zorg (zowel individuen als instellingen). Interesse? Neem dan contact op met de hoofdredacteur Corine van Rijswijk (info@SBHnederland.nl) of overleg direct met ons mediabureau Van Vliet over de mogelijkheden en ons bereik. De accountmanager is Luciène Paap.

Sponsor een project

Voor specifieke producten en doelen voert SBH Nederland grote en kleine projecten uit. Veel van onze project-ideeën wachten nog op financiering. Visueel aantrekkelijke activiteiten en concrete producten zijn voor bedrijven goede manieren om intern en extern publiciteit te creëren, vooral wanneer het bedrijf affiniteit heeft met het onderwerp of de doelgroep van het project.

Sponsoring in natura

Levert jouw bedrijf producten of diensten die het werk van SBH Nederland mogelijk maken? Dan is sponsoring in natura van harte welkom! Denk bijvoorbeeld aan (een relevante korting op) zaalhuur, drukwerk of evenementenmaterialen. Maar ook aan communicatie-advies, coaching of tekstschrijvers. Bedrijven sponsoren SBH Nederland onder meer met arbeid, ICT-diensten, reclame-uitingen, relatiebeheer en kennismanagement. Maar we organiseren ook activiteiten voor onze leden samen met een pretpark, een outdoor centrum en andere evenementenlocaties.

Wil je meer weten over deze en andere sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Johannes Verheijden via info@SBHnederland.nl of (030) 245 90 90.