25 oktober: online workshop ‘Empowerment – Durf te Dromen’

Op maandag 25 oktober is het Wereld Spina Bifida en Hydrocephalusdag. Die dag, van 19.30 tot 21.00 uur geeft Kim Rehatta de workshop ‘Empowerment – Durf te Dromen’. In deze online presentatie vertelt Kim hoe zij haar eigen droom heeft gerealiseerd en zet ze je aan het denken over hoe jij stappen kunt zetten op weg naar jouw droom.

Vragen als: ‘Wat wil jij nu echt? En waar liggen jouw grenzen? Hoe geef je je grenzen aan? Wat is jouw droom? Hoe word je de beste versie van jezelf?’ komen aan bod in deze workshop.

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Workshop Empowerment. Je ontvangt kort voor 25 oktober de uitnodiging via Teams.

Wie is Kim?

foto van Kim RehattaKim is geboren met spina bifida en hydrocephalus. Sinds kort is zij haar eigen coachingspraktijk “ImPerfect” begonnen. ‘Ik richt mij met name op jongeren en (jong)volwassenen die niet de standaard route lopen en hebben gelopen, door bijvoorbeeld een zichtbare of niet zichtbare handicap. Ik help deze groep mensen bij het vinden van hun plekje in de maatschappij.’

Behoor jij tot deze groep? Kim kan je dan bijvoorbeeld helpen:

  • bij problemen waar je tegen aan loopt op je school, je opleiding of je werkplek
  • bij het zelfstandig gaan wonen
  • bij problemen met je werkgever of zorgverlener
  • bij het solliciteren naar een baan (hoe presenteer ik mezelf)
  • bij het krijgen van structuur in je leven
  • bij het creëren van een leven dat bij je past