Skip to content

Design your stoma
Design your stoma is een initiatief van Stichting Stomaatje om mensen de mogelijkheid te geven om tegen een leuk prijsje accessoires voor hun stoma aan te schaffen. Het initiatief draait volledig op vrijwilligers. Er is voor ieder wat wils: hoesjes en stomabanden voor mannen, vrouwen en kinderen, met stoere print, romantisch kant of vrolijk kleurtje. Voor elk soort stoma is een hoesje of band te maken.

Latexallergie Nederland
Latexallergie Nederland heeft als missie Nederland vrij te maken van latex(poeder)handschoenen. LANL wil bekendheid geven aan de beroepsziekte, aan de verschijnselen van latexallergie en de grote individuele gevolgen. Daarnaast wil LANL een maatschappelijke bewustwording creëren, waardoor een ieder die met latex(poeder)handschoenen werkt zich van de risico’s bewust wordt en zal kiezen voor de voor handen zijnde alternatieven.

Stoma Zorgwijzer
Stomazorgwijzer.nl biedt stomadragers betrouwbare informatie over de stomazorg in 93 Nederlandse ziekenhuizen. De wijzer helpt patiënten om een keuze te maken tussen de ziekenhuizen die stomazorg bieden.

Chiari Malformatie / Syringomeyelie
Deze site is voornamelijk een forum waar patienten die lijden aan Chiari Malformatie en/of Syringomyelie maar ook hun familie en naasten alsmede specialisten en artsen informatie kunnen vinden over Syringomyelie en waar je ervaringen en tips kunt uitwisselen.

International Federation for spina bifida and hydrocephalus
Internationale federatie voor spina bifida en hydrocephalus

spina bifida association
Amerikaanse vereniging voor spina bifida

Ziekenhuis.nl
Algemene ziekenhuis informatie

spina-bifida.startkabel.nl
Startpagina met links

 

Back To Top