Rob de Werker – voorzitter

Ik zet me in als bestuurslid, omdat ik het belangrijk vind dat spina bifida en hydrocephalus (SBH) en in het bijzonder het ouder worden en zijn met SBH op de agenda komen te staan.

Paul Jansen – penningmeester

Ik zet mij in voor SBH Nederland, omdat ik het belangrijk vind dat er mensen zijn, die proberen te bewerkstelligen dat de leefsituatie van mensen met spina bifida en/of hydrocephalus zo optimaal mogelijk is.

Marleen van der Krogt – secretaris

Vanaf december 2022 draait Marleen mee in het bestuur en neemt zij de taak van secretaris op zich.

Tilly Pouwels-Kole – algemeen bestuurslid

Ik ben Tilly Pouwels. Ervaringsdeskundige als volwassene met hydrocephalus. Als bestuurslid ligt mijn interesse en kennis vooral op het gebied van volwassenen met hydrocephalus. Vanuit mijn HRM opleiding ‘Specialisatie duurzame inzetbaarheid en verzuimbegeleiding’ en mijn specifieke interesse in medewerkers met een lichamelijke beperking en medewerkers die mantelzorg en werk moeten combineren wil ik graag een bijdrage leveren aan SBH Nederland.

Steeds meer mensen met een spina bifida en/of hydrocephalus achtergrond worden ouder en hebben een baan en/of studeren. Dit is een extra uitdaging maar zeker niet onmogelijk. Ik draag hier graag een steentje aan bij om deze doelgroep te ondersteunen. Daarnaast wil ik me inzetten voor het verbinden van mensen die vragen hebben over het leven met spina bifida en/of hydrocephalus in het algemeen (niet specifiek medisch). Er is niets fijner dan met een ervaringsdeskundige te kunnen praten als je zelf nog zoekende bent naar informatie.

Corina Mos (bestuurslid PR & Communicatie)

Corina heeft de portefeuille PR & Communicatie.