Skip to content

SBH Nederland is afhankelijk van giften en donaties. Zonder jouw hulp kunnen we activiteiten als de ontmoetingsdag SBH en andere activiteiten niet realiseren. Ben jij enthousiast over het werk van SBH Nederland en wil je ons steunen met een donatie?

Wil je een vaste maandelijkse donatie doen? Dat kan tijdelijk alleen vanaf je eigen bankaccount. Ons bankrekeningnummer is NL18 ABNA 0840 9758 80 tnv Spina Bifida. Eenmalige donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom via onderstaande knop.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met SBH Nederland: telefoon (030) 245 90 90, e-mail: [email protected]

Vriendenloterij

Speel mee in de Vriendenloterij en help twee goede doelen in één klap: jij zelf en SBH Nederland! Van elk lot geeft de Vriendenloterij de helft aan een goed doel, bijvoorbeeld SBH Nederland. Zodra jij een lot koopt, mag je kiezen welk goede doel je daarmee steunt. Kies dan voor SBH Nederland! Voor jouw kans op een prijs maakt dit niets uit: je volledige lot doet gewoon mee. Meer informatie vind je hier.

Erfenissen en legaten

Nadenken over een testament is nooit prettig, maar wel verstandig. Met een testament kun je zelf beslissen wat er straks gebeurt met jouw erfenis. Bijvoorbeeld als je een deel wilt nalaten aan een goed doel. Je kunt een goed doel tot een ‘erfgenaam’ maken in je testament, of een legaat nalaten: dat is meestal een vast bedrag. Een testament of legaat moet je vastleggen bij een notaris.

Wil je meer weten over nalaten aan SBH Nederland? Neem contact op over de mogelijkheden: [email protected].

Back To Top