Skip to content

29 september-1 oktober: Ontmoetingsweekend SBH Nederland

Het Ervaringsteam van SBH Nederland organiseert een Ontmoetingsweekend, van vrijdag 29 september t/m zondag 1 oktober 2023. Je kunt je voorinschrijven voor het weekend.

Vorig jaar op de Landelijke Dag kreeg één van de leden van het SBH Nederland Ervaringsteam de vraag of de Zelfredzaamheidsweekenden nog bestonden. Zo’n weekend was jaren geleden voor het laatst georganiseerd, maar kon vast wel weer nieuw leven worden ingeblazen! Het Ervaringsteam van SBH Nederland heeft dit idee enthousiast opgepakt. We gaan opnieuw een weekend organiseren en dat zal zijn van vrijdag 29 september t/m zondag 1 oktober 2023. We gaan naar De Kibbelhof in Drenthe.

Ontmoeting

Tijdens het weekend staat niet zelfredzaamheid, maar Ontmoeting centraal. Ervaringen met elkaar uitwisselen en verhalen delen. En dat in een natuurrijke omgeving waar veel te doen is voor alle leeftijden.

Voor wie?

Het weekend is voor iedereen vanaf 8 jaar, voor leden en niet-leden. Met kinderen tot 15 jaar kan één van de ouders mee.

Voorinschrijving

We willen graag weten of er voldoende belangstelling is voor het weekend. Wil je ook mee? Meld je dan nu alvast aan via de voorinschrijving en vul het formulier in. We informeren je zodra de inschrijving van start gaat. We kunnen op dit moment een indicatie geven van de kosten voor deelname: €150 voor leden en €178 voor niet-leden.

Alvast bedankt voor je reactie!

Back To Top