Skip to content

Bijeenkomst 1 Je leven op de rit (Zwolle)

Datum/Tijd
08 jul 2023
09:30 - 12:30

Categorieën Geen Categorieën


Leven met spina bifida en/of hydrocephalus (SBH) brengt veel uitdagingen met zich mee: fysiek, mentaal, op het gebied van (vrijwilligers)werk, dagbesteding, vrije tijd en meer. En soms is dit meer dan een uitdaging en loop je vast. Is dit voor jou herkenbaar? Ben je op zoek naar handvatten om hierin verandering te brengen?

Speciaal voor volwassenen van 40 jaar en ouder biedt SBH Nederland een traject aan om de regie over je leven (weer) op te pakken en te versterken. Gedurende een periode van 9 maanden werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en een eigen actieplan. Je volgt drie bijeenkomsten en je krijgt aansluitend een traject met individuele begeleiding door een buddy.

Hoe ziet het traject eruit?

  • Je neemt deel aan drie groepsbijeenkomsten over fysieke gezondheid, mentale gezondheid en werk/vrijwilligerswerk.
  • Je maakt een persoonlijk actieplan.
  • Na de bijeenkomsten krijg je individuele begeleiding van een buddy die zelf ook spina bifida en/of hydrocephalus heeft.
  • Je hebt tweewekelijks een gesprek met je buddy (telefonisch, online of live).

Er zijn maximaal 15 deelnemers, het is een vaste groep. Deelname aan dit traject is gratis (mede dankzij subsidie van ZonMw). SBH Nederland werkt in dit traject samen met Freek Braam, physician assistant Revalidatiegeneeskunde bij Isala.

Data en tijd

De drie bijeenkomsten zijn op zaterdag, van 10.00 tot 12.30 uur. Inloop vanaf 9.30 uur.

  • 8 juli
  • 9 september
  • 14 oktober

Locatie

De bijeenkomsten vinden plaats bij Isala, Dokter van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle.

Aanmelden

Meld je aan via dit formulier: https://sbhnederland-site.e-captain.nl/activiteiten/6/aanmeldformulier-je-leven-weer-op-de-rit/inschrijven Je ontvangt eind juni meer informatie over de eerste bijeenkomst.

Heb je vragen?

Stuur je vragen per mail naar [email protected] o.v.v. Je leven op de rit.

Back To Top