Bijeenkomst over werk, vrijwilligerswerk en dagbesteding: – Je leven weer op de rit (Utrecht)

Datum/Tijd
07 okt 2023
11:00 - 14:00

Categorieën


Samen in gesprek over werk, vrijwilligerswerk en dagbesteding: dit is het thema van deze bijeenkomst. Hoe zorg je dat je een balans vindt tussen (vrijwilligers)werk en vrije tijd? Hoe ga je om met je energie? Vertel je je (nieuwe) werkgever, collega’s of mede-vrijwilligers over je handicap? En hoe zit het met wet- en regelgeving? Wat zijn je rechten en plichten? Roos Hoelen van Incluvisie denkt met je mee en beantwoordt vragen.

Traject ‘Je leven (weer) op de rit’

Deze bijeenkomst vindt plaats in het kader van het traject ‘Je leven (weer) op de rit’. Speciaal voor volwassenen (40-plus, maar ben je iets jonger, wees welkom!) biedt SBH Nederland een traject aan om de regie over je leven (weer) op te pakken en te versterken. Na de groepsbijeenkomsten krijg je aansluitend een traject met individuele begeleiding door een buddy die zelf spina bifida en/of hydrocephalus heeft.

Deelname aan dit traject is gratis (mede dankzij subsidie van ZonMw). SBH Nederland werkt in dit traject samen SBH Nederland werkt in dit traject samen met De Hoogstraat Revalidatie, Sint Maartenskliniek, Isala en met Incluvisie.

Data en tijd

De bijeenkomst is op zaterdag, van 11.00 tot 14.00 uur. Inloop vanaf 10.30 uur.

  • 7 oktober (Werk, vrijwilligerswerk en dagbesteding)

Locatie

De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht.

Aanmelden

Meld je aan via dit formulier. Heb je je al eerder aangemeld voor dit traject? Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden.
Je ontvangt een week voor de bijeenkomst meer informatie.
Heb je vragen, twijfels of zorgen? Mail ons gerust via [email protected]