Online workshop ‘Studeren en op jezelf wonen’

Datum/Tijd
12 okt 2021
19:30 - 21:00

Categorieën Geen Categorieën


Heb jij spina bifida en/of hydrocephalus en ben je net begonnen met je studie of wil je volgend jaar gaan studeren? Dan kan het zijn dat je met verschillende vragen zit. Misschien ben je op zoek naar een aangepaste kamer, maar weet je niet goed waar je moet beginnen. Of ben je benieuwd voor welke voorzieningen jij in aanmerking komt en hoe je dit moet regelen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan extra tijd bij tentamens en taxivervoer. Is het mogelijk om mee te doen met de activiteiten van een studie of studentenvereniging wanneer je een beperking hebt? Allemaal belangrijke vragen waar je natuurlijk een antwoord op wil.
Grijp je kans en stel je vragen tijdens de online workshop die SBH Nederland samen met Wiel&Deal organiseert op dinsdagavond 12 oktober.

Aanmelden

Meld je even aan door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Workshop Studeren.
Heb je een vraag over (gaan) studeren? Stel je vraag dan meteen in je mail. Je ontvangt uiterlijk een dag van tevoren de link voor deelname.

Meer info over Wiel&Deal

Wiel&Deal is een organisatie die jongeren en studenten met een beperking begeleidt bij het hebben van een onvergetelijke en zorgeloze studententijd. Door onze ervaring op het gebied van studeren met een beperking kunnen wij je helpen bij het regelen van de passende voorzieningen en het vinden van de juiste wegen. Dan kan jij je focussen op het studentenleven en alles wat hierbij komt kijken!

Neem contact met ons op via [email protected]. Meer informatie over Wiel&Deal kan je vinden op de website van Wiel&Deal.