Skip to content
Emma at Work

Online workshop ‘Tips en trics voor om (weer) te gaan werken’

Datum/Tijd
12 apr 2022
19:30 - 20:30

Categorieën


Wat voor werk past bij jou? Wat heb jij nodig om goed te kunnen werken? Hoe geef je je grenzen aan? Hoe en wanneer vertel je een collega of werkgever over je beperking? En wat kun je verwachten van een sollicitatiegesprek?

Op dinsdag 12 april vertelt Ruben van den Boer van Emma at Work je meer over de mogelijkheden tijdens deze online workshop. Ruben behandelt een deel van de coachings- en trainingsinhoud die jongeren met een chronische ziekte of fysieke beperking wordt aangeboden in hun traject. Ook zal een jongere met spina bifida en/of hydrocephalus vertellen over zijn/haar praktijkervaringen. Verder is er volop tijd om je vragen te stellen. De workshop is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen met een fysieke aandoening van 15-30 jaar.

Aanmelden

Meld je even aan door een mail te sturen naar [email protected] Heb je al een vraag voor Ruben? Stel je vraag dan meteen in je mail. Je ontvangt kort voor 12 april de link voor deelname via Teams.

Meer over Emma at Work

In Nederland zijn er 500.000 jongeren met een fysieke aandoening die ‘gewoon’ een baan willen. Want werk zorgt ervoor dat je groeit, je je talenten ontwikkelt en dat je onderdeel bent van de samenleving. Er bestaat echter een grote kloof tussen deze jongeren en de arbeidsmarkt: het is namelijk helemaal niet zo ‘gewoon’ dat deze groep kans maakt op een baan. Emma at Work zet zich in om deze kloof te dichten! Bij Emma at Work zorg je dat je goed voorbereid bent op die (eerste) baan: door (groeps)training, coaching en kennismaking met een groot netwerk van bedrijven.

 

Back To Top