Op Weg Naar Meer Zelfvertrouwen En Eigenwaarde

Op weg naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde

Datum/Tijd
12 okt 2020
20:00

Categorieën Geen Categorieën


Welke uitdagingen kom jij in je dagelijks leven tegen vanwege spina bifida en/of hydrocephalus? Heeft je handicap invloed op je zelfbeeld, eigenwaarde en onzekerheden? Welke rol speelt dit in de keuzes die je maakt, of juist niet maakt? En hoe kun jij, binnen de grenzen van wat voor jou mogelijk is, je droomleven realiseren?

In deze workshop staan we stil bij bovengenoemde vraagstukken. Je krijgt de ruimte om jouw persoonlijke verhaal en ervaringen te delen. Jezelf uitspreken voelt voor veel mensen kwetsbaar en spannend, maar tegelijkertijd wordt het ervaren als een grote overwinning op zichzelf die het zelfvertrouwen boost. Ook draagt de herkenning bij elkaar bij aan het besef er niet alleen voor te staan. Dit ervaren veel mensen als opluchting en bevrijding.

Vanuit daar ga je aan de slag op weg naar een vrijer leven met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Kijken naar jouw kwaliteiten en talenten. Tot slot krijg jij concrete handvatten om met meer zelfvertrouwen door het leven te kunnen bewegen.

Meld je aan via info@sbhnederland.nl o.v.v. deze workshop en je ontvangt de link om in te loggen. Graag ook vermelden of je lid bent van SBH Nederland. Leden krijgen voorrang. Let op: wees er snel bij want er kunnen slechts 18 personen deelnemen.

Workshopleiders

Nynke Leistra en Niels Vrind

Niels Vrind is sinds januari 2020 actief als ‘Coach op Wielen’, waarmee hij zich hoofdzakelijk richt op mensen die, net als hijzelf, in het dagelijks leven worden uitgedaagd door hun chronische lichamelijke ziekte/aandoening.

Niels heeft niet alleen ervaringsdeskundigheid rondom leven met een lichamelijke ziekte, hij heeft zich verder geprofessionaliseerd als medisch psycholoog.

Nynke Leistra is ruim 2 jaar geleden gestart met haar eigen coachpraktijk Fortem Coaching en helpt mensen bij het creëren van een ontspannen én energiek leven, zowel op werkgebied als privé.
Naast haar eigen praktijk werkt Nynke als beleidsadviseur voor een grote organisatie die begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Waar ze zich met name richt op de eigen regie, inspraak en medezeggenschap van bewoners in hun alledaagse leven.