Bijzonder gezin zoekt sponsors voor rolstoelbus

Chanelle en Lorenzo

Mandy en Martijn hebben vier prachtige, bijzondere kinderen: Chanelle, Alyssa, Lorenzo en Priscilla. Chanelle en Lorenzo zijn allebei geboren met Spina bifida aperta. Onlangs besloten ze om hulp te vragen voor het aanschaffen van een -noodzakelijke- rolstoelbus voor Chanelle en Lorenzo (foto). Ze zijn daarom een crowdfunding-actie gestart.

Droom èn noodzaak

Al jaren dromen zij van een aangepaste bus zodat ze als gezin normaal ergens heen kunnen. “Nou ja dromen, het is gewoon duidelijk dat dit echt bittere noodzaak is”, vertelt moeder Mandy. “In geval van een opname/ operatie wil je ook als gezin samen op bezoek. Daarbij hebben Chanelle en Lorenzo vaak samen onderzoeken in het Radboud in Nijmegen of de Isala in Zwolle en zijn we dus afhankelijk van het openbaar vervoer, wat extra kosten met zich meebrengt maar ook lange reistijden.”

Crowdfunding

Mandy: “4 weken geleden besloten we na heel lang twijfelen onze trots opzij te zetten en om hulp te vragen voor het aanschaffen van een rolstoelbus voor Chanelle en Lorenzo. Wat is er in die drie weken veel op ons afgekomen. Onvoorstelbaar ! Vanaf het moment dat we de crowdfunding online hebben gezet zijn we overladen met lieve hartverwarmende berichtjes via social media, whatsapp en per mail. Lieve vrienden hebben contact gezocht met zowel de radio, krant en zelf tv-land is benaderd.”

Er is al opgehaald, maar nog lang niet voldoende voor de bus. Meer weten over hun initiatief? Kijk op hun website (nieuw venster).