De Gelderse Roadshow én Kevin van Ekert komen naar Scherpenzeel!

Je handbike- of rolstoelvaardigheden trainen kan op vrijdag 14 mei a.s. in Scherpenzeel. Dan komt de Gelderse Road Show naar Scherpenzeel. En dat niet alleen, want op deze dag is er een special guest: niemand minder dan Kevin van Ekert! Op verzoek van het JOS scherpenzeel komt hij een clinic geven aan aangepaste sporters. Hoe gaaf is dat!?

Kevin van Ekert“De Gelderse Road Show is ons grootste en meest bijzondere activiteit in de meivakantie”, aldus Huub van Amersfoort van JOS scherpenzeel. “aangezien hier niet alleen een heel aantal partnerorganisaties van ons aan meewerken, maar ook omdat op ons verzoek dit evenement deze dag niet alleen voor reguliere sporters is, maar zich ook richt op aangepaste (rolstoel/ handbike) sporters. Daarvoor komt die dag Kevin van Ekert naar Scherpenzeel!”
Naast Kevin komen ook andere bekende (ex)professionals naar Scherpenzeel. De winnaars (nummers 1 t/m 3 van iedere groep) mogen hun skills gaan laten zien op het WK BMX in Papendal in augustus.

Aanmelden
Wil jij hier als aangepaste sporter bij zijn? Ja toch zeker! Meld je dan snel aan voor deze activiteit via de website van het JOS of direct via Google Forms.

Meer informatie
Lees meer over de Gelderse Road Show, bekijk de flyer of kijk bij het evenement op deze website.
Voor vragen kun je contact opnemen per e-mail met Huub van Amersfoort.

Het evenement zal plaatsvinden op de parkeerplaats van de Willaer Ruiters te Scherpenzeel (Willaerlaan 125).