Skip to content

Even voorstellen…. Nicole van den Broek

Mijn naam is Nicole, ik ben 35 jaar, woonachtig in Putten en alleenstaande moeder van twee kinderen, Tijs 6 jaar en Giel 3 jaar. Ik werk parttime als administratief medewerkster.

Tijs heeft spina bifida. Toen Tijs net geboren was vond ik het erg fijn om mijn verhaal van me af te schrijven. Voornamelijk voor mijn eigen verwerking, maar later ook om andere mensen te helpen met mijn ervaringen.

Er komt een hoop op je af en voor je gevoel ben je op dat moment de enige die dit overkomt.

Mijn verhalen staan nog steeds hier te vinden en zijn zeker de moeite waard om nog eens te lezen. De laatste post op deze pagina is van 30 november 2016! Via de facebook pagina van Tijs zijn nog wat korte updates gedeeld.

In die tijd heb ik een aantal blogs geschreven voor de BOSK en onlangs ben ik benaderd door SBH Nederland met de vraag of ik het bloggen weer op zou willen pakken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik speelde zelf al langer met de gedachte om weer te gaan schrijven, dit was net het zetje wat ik nog nodig had.

Wat ga je als eerste doen als je wordt gevraagd om weer te gaan bloggen? Je gaat de oude blogs weer bekijken. Wat leuk om deze weer terug te lezen en de foto’s te bekijken. Wat een klein mannetje was Tijs daar nog. Zo schattig! Inmiddels is hij echt al een grote jongen van bijna 7 jaar! Mega trots ben ik op mijn twee mannen!

Hoe gaat het nu met Tijs? Wat voor aanpassingen zijn er thuis? Wat voor aanpassingen zijn er op school? Hoe ontwikkelt Tijs zich? Hoe gaat het met fysiotherapie? Hoe gaat het met sport? Hoe gaat het met ons als gescheiden gezin? Wat mij betreft zijn dit een aantal onderwerpen die zeker aan bod gaan komen. Wil je over andere onderwerpen een vraag stellen, voel je vrij! Tot snel!

Liefs,
Nicole

Back To Top