Help je mee de kinderfysiotherapie te verbeteren?

Het is belangrijk dat kinderen, jongeren en ouders mee kunnen beslissen met hun behandeling bij een kinderfysio- of oefentherapeut.Afbeelding voor vragenlijst kinderfysiotherapie

Vragenlijsten kunnen daarbij helpen, door belangrijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Jullie kunnen helpen ervoor te zorgen dat de vragenlijsten beter worden en echt goed zijn!

Het Emma Kinderziekenhuis heeft een speciale onderzoekswebsite ontwikkeld met online vragenlijsten: PROMIS. De computer kiest telkens, op basis van de antwoorden, de volgende vraag. Als uit dit onderzoek blijkt dat deze PROMIS vragenlijsten beter en korter zijn dan de oude vragenlijsten, zouden ze voortaan gebruikt kunnen worden bij de kinderfysiotherapeut of -oefentherapeut.

Ben jij 8-17 jaar oud; of is jouw kind 5-17 jaar oud? Word jij of wordt jouw kind behandeld door een fysio- of oefentherapeut en willen jullie helpen de kinderfysio- of oefentherapie te verbeteren? Dat kunnen jullie doen door je aan te melden en op twee verschillende momenten de online vragenlijsten in te vullen! Na afloop ontvangen jullie allebei een Bol.com cadeaubon van 10 euro.
Meer info en aanmelden via www.promis-fysio.nl.