Skip to content

Het coronavirus: wat betekent dit voor jou?

Het coronavirus beïnvloedt ons allemaal. Het is goed om te horen wat er leeft, wat jullie vragen, dilemma’s en zorgen zijn. Wellicht kunnen we met elkaar ervaringen uitwisselen. Het lucht misschien op om te weten dat je er niet alleen voor staat.

Kun je bijvoorbeeld thuis een leuk ‘dagprogramma’ voor je kind(eren) opzetten? Heb je zelf wel genoeg energie om dit nog minimaal een paar weken vol te houden? Zijn er andere vraagstukken rond de distributie van medische hulpmiddelen en medicatie? Zijn je mantelzorgers beschikbaar of dreigen die ook overbelast te raken?

Bel of mail 

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar (030 – 245 90 90 maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur) als je specifieke vragen hebt of via de mail: [email protected]. Wij zullen niet altijd overal een antwoord op hebben maar kunnen je wellicht wel doorverwijzen.
Je kunt ons ook volgen op Facebook (@SBHNederland) of via de besloten groepen ‘Spina Bifida Netwerk‘ en ‘BOSK Hydrocephalus Netwerk‘.

Als je je ervaringen met ons deelt, hebben we een actueel beeld van wat er op dit moment gebeurt in de zorg voor mensen met een beperking.

Wees alert, en pas goed op elkaar.

Corona en spina bifida

Ook wij merken dat jullie veel vragen hebben met betrekking tot het coronavirus. Wat betekent COVID-19 voor iemand met spina bifida?
De Spina Bifida Association in de VS heeft een aantal tips op een rij gezet.

Corona en hydrocephalus

Hier vind je meer informatie over hydrocephalus en het coronavirus. Deze info is opgesteld door Hydrocephalus Association in de VS.

 

 

 

Back To Top