Kinderen gezocht voor serie Hoera vakantie!

Voor de serie Hoera Vakantie! Is regisseur Annelies de Wit op zoek naar kinderen in de leeftijd van 5/6/7 jaar. In Hoera Vakantie! neemt een kind (5/6/7 jaar) de kijker een dag lang op sleeptouw tijdens zijn vakantie, het weekend, een vrije dag of een studiedag. Hoera Vakantie in de breedste zin van het woord. Lees de oproep van Annelies en meld je aan.

 

In de afleveringen zijn we gaan zeilen, logeren in een raket, kamperen in de tuin en een stadpark, naar een shetlanderkamp en een theaterfestival. Ik zou graag mee gaan naar het buitenland maar ik ben gebonden aan Nederland 😉 De aflevering wordt ongeveer 5 minuten en uitgezonden door KRO-NCRV op NPO3/Zappelin. Hierbij de link naar een aflevering van Hoera Vakantie – zeilen of Hoera Vakantie – shetlanderkamp.

 

Voor KRO-NCRV is inclusiviteit een van de speerpunten. Aangezien ik graag programma’s maak die een afspiegeling zijn van de Nederlandse samenleving zou het fantastisch zijn als ik in contact kan komen met kinderen met een beperking die het leuk vinden om aan deze serie mee te werken. Daarnaast vind ik het belangrijk om voor de kijker de deur op een kier te zetten en hun horizon te verbreden. Eerder maakte ik deze afleveringen met kinderen met een beperking: Rennen met de racerunner, Tobi en Fenna.

 

Ik ben op zoek naar kinderen die:

– 5/6/7 jaar zijn

– Het leuk vinden om op TV te komen

– Onbevangen zijn en makkelijk praten

– Willen laten zien hoe zij dit jaar vakantie vieren (mag ook thuis)

 

Hoezeer ik het alle kinderen gun om geportretteerd te worden, kan ik helaas maar één aflevering maken.

 

Het lijkt mij super leuk om met ouders/kinderen in contact te komen. Ik hoor graag wie er open staan voor medewerking of geïnteresseerd zijn en vrijblijvend informatie willen. Als jullie mij jullie telefoonnummer sturen en in een paar regels aangeven wat de plannen zijn, neem ik contact op! Mijn mailadres is: annelies.dewit@kro-ncrv.nl

 

NB: Geïnteresseerden hoeven zich niet te laten weerhouden door het coronavirus. Ik start met een telefonisch voorgesprek en als we gaan filmen houd ik mij aan de op dat moment geldende regels.

 

Alvast bedankt voor je reactie!