Skip to content

Bijeenkomsten over ouder worden met spina bifida en/of hydrocephalus

Leven met spina bifida en/of hydrocephalus (SBH) brengt veel uitdagingen met zich mee: fysiek, mentaal, op het gebied van (vrijwilligers)werk, dagbesteding, vrije tijd en meer. En soms is dit meer dan een uitdaging en loop je vast of heb je vragen. Is dit voor jou herkenbaar? Ben je op zoek naar handvatten om hierin verandering te brengen?

Groepsbijeenkomsten en persoonlijke begeleiding

Speciaal voor volwassenen van 40 jaar en ouder (ben je iets jonger? Wees welkom) biedt SBH Nederland een traject aan om de regie over je leven (weer) op te pakken en te versterken. Gedurende een periode van 9 maanden werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en een eigen actieplan. Je volgt drie bijeenkomsten en je krijgt aansluitend een traject met individuele begeleiding door een buddy.

Aanmelden

Is dit iets voor jou? Meld je dan aan. De eerste bijeenkomsten zijn achter de rug, maar je bent van harte welkom bij de bijeenkomst over over Werk, vrijwilligerswerk en dagbesteding.

We werken samen met De Hoogstraat Revalidatie, Sint Maartenskliniek, Isala Zwolle en met Incluvisie.
Dit traject wordt mogelijk gemaakt door subsidie van ZonMw Voor Elkaar!

Wil je meer weten?

Heb je vragen? Zijn er belemmeringen om deel te nemen? Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of via tel. 030 245 90 90 (spreek de voicemail in; we bellen je zo spoedig mogelijk terug).

Back To Top