Skip to content

Nieuw online platform voor mantelzorgers

De website www.mantelzorgelijk.nl is speciaal ontwikkeld door mantelzorgers om andere mantelzorgers te informeren, ondersteunen en verbinden.

Het online-platform van Mantelzorgelijk biedt ervaringsverhalen, informatiepagina’s, nieuws, tips en afgeschermd lotgenotencontact met een eigen forum. De ervaringsdeskundigen begrijpen de enorme uitdagingen waar mantelzorgers dagelijks mee te maken hebben. Ongeacht voor wie je zorgt, juiste informatie en steun zijn dan van grote waarde in de zorg voor een dierbare.

De informatiepagina’s bieden alle informatie rond het mantelzorgen in 11 verschillende geschreven en gesproken talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Turks, Arabisch, Farsi, Oekraïens, Pools en Russisch). Denk hierbij aan de mogelijkheden tot respijtzorg, informatie rond de ondersteuning vanuit de gemeente, de indicaties en andere regelingen. Hierdoor hebben mantelzorgers van verschillende achtergronden toegang tot de juiste ondersteuning en informatie. Daarnaast biedt Mantelzorgelijk, als enige in Nederland, online lotgenotencontact. Lotgenotencontact is bewezen effectief. Lotgenoten helpen en steunen elkaar. Zeker voor de werkende mantelzorger is dit een uitkomst omdat zij vaak niet in de gelegenheid zijn om lotgenoten te ontmoeten bij fysieke bijeenkomsten.

Neem een kijkje op de website www.mantelzorgelijk.nl.

logo mantelzorgelijk

 

Back To Top