Op zoek naar werk? Sluit je aan bij Inclumunity

Inclumunity is een community van werkzoekenden met een fysieke of zintuiglijke beperking (“leden”) die elkaar helpen met het vinden van een baan. Het is een samenwerkingsverband van Stichting Incluvisie, FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau en MB3 communicatie rondom een beperking.

Het vinden van een baan begint niet bij een vacature maar bij jezelf.

Op zoek naar werk?

inclumunityJe bent op zoek naar werk, je hebt ambities maar ook een beperking. Je vraagt je soms af hoe je die zoektocht naar werk kan aanpakken. Misschien heb je nog niet veel werkervaring of
ben je er door ziekte tussenuit geweest…. Je bent misschien onzeker over jouw mogelijkheden, maar wil ze tegelijkertijd vergroten. Wist je dat je op eigen kracht meer kan dan je denkt, maar dat je het niet alleen hoeft te doen?

Sluit je aan bij Inclumunity

Binnen Inclumunity is een veilige omgeving die ervoor zorgt dat de leden kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen en een baan kunnen vinden die bij hen past. Inclumunity is een groep van werkzoekenden met een fysieke of zintuiglijke beperking, die elkaar helpen bij het vinden van een mooie baan. Er zijn gratis workshops om jou te ondersteunen richting de arbeidsmarkt. Je leert in de workshops onder andere op welke manier je het beste jouw beperking ter sprake kunt brengen op een manier die bij jou past en die de potentiële werkgevers laat zien wat jij kunt.  Je volgt samen workshops om met elkaar een mooi cv en persoonsprofiel te maken. Je onderzoekt samen met de leden van de groep de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je helpt elkaar om te ontdekken bij welke bedrijven en organisaties je zou willen werken.

Hoe gaat het verder?

FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau neemt contact op met de werkgevers van jouw keuze en vraagt om een kennismakingsgesprek. FlexPay werkt nauw samen in het werving- en selectieproces om duurzame werkplekken te realiseren voor jou als lid van Inclumunity. Samen met het team van Inclumunity zorgen we voor begeleiding op maat. Je kunt net zo lang bij Inclumunity blijven tot je een baan gevonden hebt

Meer informatie en aanmelden