Oproep | Help revalidatie verbeteren

De diagnose spina bifida (met of zonder hydrocephalus) betekent over het algemeen dat je in een revalidatietraject terechtkomt. De revalidatiezorg voor kinderen en jongeren verschilt van volwassenen, maar zou voor iedereen goed moeten zijn. Gabriela dos Santos ‘t Hoen en Nadia Ben Taleb zijn derdejaars studenten Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Voor hun afstudeerstage doen zij onderzoek naar revalidatie. Gabriela en Nadia doen een oproep om hieraan mee te werken.

Wil jij meehelpen om revalidatie te verbeteren en heb je in de afgelopen tien jaar een revalidatietraject gevolgd? Heb jij een niet-westerse achtergrond, ben jij 18 jaar of ouder? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons onderzoek!

Ze onderzoeken hoe jij beslissingen en keuzes maakt over je leven, na jouw revalidatie. Voor dit onderzoek zoeken ze mensen die hun ervaringen en mening in een interview willen delen. Het interview duurt ongeveer 60 minuten.

Als je na het lezen van dit bericht enthousiast bent geworden en deel wilt nemen aan het onderzoek, dan kan je contact opnemen via onderstaande contactgegevens. Gabriela of Nadia zal dan contact met je opnemen om verdere afspraken te maken. Hopelijk tot gauw!

Gabriela Dos Santos 't Hoen
Foto: Gabriela Dos Santos