Skip to content

Bijeenkomst over Mentale gezondheid – Je leven weer op de rit (Nijmegen)

Datum/Tijd
02 sep 2023
10:00 - 12:30

Categorieën


Waarom voel je je de ene dag prima en de volgende dag helemaal niet? Wat maakt dat je lekker in je vel zit? En hoe zorg je ervoor dat je je vrienden en familie blijft zien ook al heb je soms weinig energie? Hoe ga je om met tegenslagen en teleurstellingen? Op zaterdag 2 september ben je van harte welkom tijdens de bijeenkomst over Mentale gezondheid in Nijmegen. Ontmoet andere volwassenen met SBH, ga samen in gesprek, leer van elkaar en van de psycholoog die vragen beantwoordt en tips geeft.

Traject ‘Je leven (weer) op de rit’

Deze bijeenkomst vindt plaats in het kader van het traject ‘Je leven (weer) op de rit’. Speciaal voor volwassenen (40-plus, maar ben je iets jonger, wees welkom!) biedt SBH Nederland een traject aan om de regie over je leven (weer) op te pakken en te versterken. Na de groepsbijeenkomsten krijg je aansluitend een traject met individuele begeleiding door een buddy die zelf spina bifida en/of hydrocephalus heeft.

Deelname aan dit traject is gratis (mede dankzij subsidie van ZonMw). SBH Nederland werkt in dit traject samen met Ilse van Nes, revalidatiearts bij de Sint Maartenskliniek.

Data en tijd

De bijeenkomsten zijn op zaterdag, van 10.00 tot 12.30 uur. Inloop vanaf 9.30 uur.

  • 2 september (Mentale gezondheid)
  • 23 september (Werk, vrijwilligerswerk en dagbesteding)

Locatie

De bijeenkomsten vinden plaats bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.

Aanmelden

Meld je aan via dit formulier: https://sbhnederland-site.e-captain.nl/activiteiten/6/aanmeldformulier-je-leven-weer-op-de-rit/inschrijven Heb je je al eerder aangemeld voor dit traject? Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden.
Je ontvangt een week voor de bijeenkomst meer informatie.
Heb je vragen, twijfels of zorgen? Mail ons gerust via [email protected]

 

Back To Top