Home Forums Vraag en aanbod Extra grote massief houten box 1,4 x 1,4 x 1,0 (lxbxh)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #7244
  Mariska Vink

   Mooie massief houten door meubelmaker gemaakte box (handwerk). Binnenmaat: 1,4 x 1,4 x 1,0 (lxbxh). Gemaakt voor onze zoon toen hij te groot werd voor een normale box, maar geen Wmo slaapbedbank nog nodig had. De box heeft 3 mandjes voor speelgoed, 4 zwenkwieltjes met rem, 2 deurtjes met veiligheidsslot. De boedem is op elke gewenste hoogte verstelbaar met 6 houten klosjes. Inbegrepen zijn een schuimrubber matras, met af te nemen zwarte hoes en 2 op maat gemaakte boxkleden.

   De box is rondom met plexiglas en ty-raps af te schermen zodat er geen armen of benen tussendoor kunnen (afstand tussen spijlen is conform normering).

   De box is volledig inklapbaar tot 1,52 x 1,52 x 0,38 m. De box staat inmiddels al een paar jaar opgeklapt in onze schuur omdat onze zoon hem niet meer nodig heeft. De boxkleden zijn gewassen maar het matras en de box zelf kunnen een sopje gebruiken.

   Vanwege verhuizing moeten we afscheid nemen van de box. De box is te koop tegen elk aannemelijk bod. We hopen dat de box een mooi plekje vindt. Echt doodzonde als we hem zouden moeten afvoeren.Extra grote box

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.